укр рус
Отримати візу до Польщі стало простіше

З 15 травня 2014 року українські туристи зможуть простіше отримувати візи до Польщі. За інформацією Департаменту інформаційної політики МЗС України наша західна сусідка в рамках українсько-польських консультацій з консульсько-правових питань прийняла вигідне для України рішення.

Польща

Так, усі громадяни України, які раніше отримували короткострокові туристичні візи, зможуть відкрити однорічну багаторазову візу. А для тих, хто вперше буде подавати документи на шенгенську візу, відкривається можливість отримання піврічної дворазової візи.

Також є дуже приємні новини для громадян України, які були переселені з Польщі. Зокрема, мова йде не тільки про осіб, які були евакуйовані з території Польщі, але і про їхніх нащадків. Головна умова для видачі візи таким особам - наявність документів, які підтверджують факт переселення. При цьому пропонується 2 варіанти віз з точки зору терміну їх дії. Віза на 2 роки буде видаватися тим, хто здійснюватиме поїздку вперше, і на 5 років - тим, у кого вже є візова історія.

Польща

Новини і справді гарні! Адже це означає, що туризм в Польщі стає ще доступнішим. Ми зможемо частіше їздити на уїк-енди до цієї дружньої країни, а також планувати свої тури нею та іншими країнами Європи. Наприклад, можна відвідати Двірцеву площу і Королівський замок у Варшаві, прогулятися тутешнім парком. Потім відправитися до Вавельського замку, на Ринкову площу Кракова, який оповитий різними легендами. А далі, якщо ви вирушите в тур Польщею в теплий період року, зможете погуляти узбережжям Балтійського моря десь в Гданську, Сопоті або Колобжезі.

З шенгенською візою ви зможете відвідати й інші цікаві країни. Нагадуємо, що на нашому сайті є приклади маршрутів, які можуть бути вам цікаві. А також ви завжди можете звернутися до нас зі своїми побажаннями і ми складемо план вашої подорожі з докладним таймінгом та маршрутом, який буде актуальним саме для вас! Який перелік послуг ми надаємо і яка вартість наших послуг - читайте в розділі «Тарифи та послуги».

теги: віза Польща

Свіжі пости у блозі

Кращі пляжі в Хорватії для сімейного відпочинку
Що таке туристичний консьєрж?
5 онлайн-ресурсів для швидкого перетину кордону на авто
Як дістатися поїздом з Європи до України?
Як дістатися поїздом з України в Європу?
Португалія — країна, з берега якої ви обов’язково скажете «привіт» Америці
Амстердам — кольоровий калейдоскоп мрій
Захоплююча подорож Лазуровим узбережжям: магія Ніцци і розкіш Монте-Карло
Вікенд у Брюсселі: що подивитися і що спробувати в Бельгії
Угорська столиця — коктейль із нотою токайського вина і аристократизму. Відкриємо Будапешт разом?

Замовте подорож у нас.
Ми організуємо її швидко і недорого!

Замовити подорож
WhatsUp
Telegram
Viber