укр рус
А чи завжди нам приємні попутники в дорозі?

Хто може зіпсувати враження в подорожі? Правильно, пасажири, що дратують вас! Упевнені, що кожен з нас може згадати моменти, коли хотілося, щоб пасажир поруч з вами зник.

Ми дуже багато подорожуємо і іноді буваємо в самостійних поїздках. Тому, на жаль, доводиться зустрічати людей, які можуть зіпсувати настрій.

Можемо згадати до 100 таких випадків! Але в цьому блозі розповімо про чотири «найяскравіші моменти».

Неспокійні попутники.

Пасажири в транспорті, які постійно крутяться в кріслі поруч з вами або за вами. Вони регулюють сидіння кожні п'ять хвилин поїздки, смикають столики і регулярно перекладають свої речі. Яке нам до цього діло? Простір в літаку і автобусі дуже обмежений, постійний рух вимушеного сусіда загрожує вам пролитим чаєм, соком і стусанами ліктів і колін.

Базіки-балакуни

Іноді хочеться просто відпочити в дорозі, поспостерігати за пейзажами, які ви проїжджаєте або просто почитати книгу. Не тут то було! Мила з вигляду жінка починає щебетати про своїх «найрозумніших» синів, розповість вам все про труднощі розділу майна і видасть «на гора» книгу рецептів дуже смачних пиріжків. Ви можете відвертатися, демонстративно гортати журнал... але її не проведеш. Вона починає мучити вас питаннями або переказує серіал, який ви ніколи не бачили. Переходити на грубість, звичайно, не хочеться...

Курочка? Ковбаска? Перекусіть з нами.

Думали, що часи, коли люди об'їдалися в поїзді давно пройшли... помилялися. Завжди знайдеться парочка пасажирів, які їдуть «з голодного краю» і обов'язково везуть з собою продукти, які погано пахнуть. А ще гірше, якщо вони п'ють алкоголь у великих дозах. Аромат перегару буде супроводжувати вас всю поїздку, навіть якщо це всього кілька годин в літаку.

Алло! Алло! Панянка, не чую...

Цей тост ми піднімаємо за тих, хто вважає, що правила спілкування по телефону в громадському місці до них не відносяться. Навіщо обговорювати сімейні питання по телефону голосно і довго? Нам особисто це не цікаво! Ще цікава ситуація: пасажир, що сидить поряд (особливо це відноситься до тінейджерів), слухає музику в навушниках. Навушники великі і, напевно, «професійні»... але такий гучний звук, ніби ви потрапили на дискотеку, причому знаходитеся біля самої колонки. Не хочемо ми слухати «це»... зараз... так голосно!

Нічого не нагадує? Ми намагаємося ставитися до цього з гумором, у будь-якому випадку дорога закінчиться, і ми цих людей більше не побачимо. Б'ємося об заклад, у вас теж є подібний досвід, поділіться з нами своїми історіями.

теги: цікавинки

Свіжі пости у блозі

Кращі пляжі в Хорватії для сімейного відпочинку
Що таке туристичний консьєрж?
5 онлайн-ресурсів для швидкого перетину кордону на авто
Як дістатися поїздом з Європи до України?
Як дістатися поїздом з України в Європу?
Португалія — країна, з берега якої ви обов’язково скажете «привіт» Америці
Амстердам — кольоровий калейдоскоп мрій
Захоплююча подорож Лазуровим узбережжям: магія Ніцци і розкіш Монте-Карло
Вікенд у Брюсселі: що подивитися і що спробувати в Бельгії
Угорська столиця — коктейль із нотою токайського вина і аристократизму. Відкриємо Будапешт разом?

Замовте подорож у нас.
Ми організуємо її швидко і недорого!

Замовити подорож
WhatsUp
Telegram
Viber