укр рус
ТОП-7 бюджетних місць відпочинку в Європі в 2013 році

Європа вважається найпривабливішим туристичним напрямком серед усіх частин світу. Європейські країни пропонують найбільш знакові пам'ятки, кращі музеї та чудові кухні, такі як італійська, французька, баварська.

Велика кількість плюсів відпочинку в Європі переважується дорожнечею готелів, ресторанів і вхідних квитків.

Ми підібрали кілька напрямків у Європі, які не «вдарять по кишені». Ми пропонуємо різний вид відпочинку як пасивного, так і активного, як ідеї подорожей по країнам Європи у 2013 році.

Грецькі острови

А чи знаєте ви, що китайське слово «криза» означає також «можливості»? Поки Греція потерпає від економічної кризи, у вас з'явилася відмінна можливість познайомитися з усіма чудовими грецькими островами. Раніше відпочинок в морській Греції був значно дорожче відпочинку в Туреччині та Єгипті, зараз ситуація змінилася. В цьому році Греція широко розкрила візові ворота туристам, відпочити на островах буде дешевше, особливо якщо ви подорожуєте після пікового сезону (з вересня по листопад). Одні з найкращих островів: Гідра, Кефалонія, Ікарія і Санторіні.

Лісабон, Португалія

В чарівній і пагорбкуватій португальській столиці Лісабон ваших грошей вистачить надовго: смачна кава або pastel de nata (традиційний смаколик з цукровою пудрою і корицею), як правило, коштують менше одного євро. Смачна та недорога кухня, безкоштовні музеї, низька вартість проживання та проїзду роблять Португалію привабливим туристичним місцем. А на додачу до всього - найчистіші пляжі на узбережжі Атлантичного океану.

Ісландія

Поки вона не стане дуже бюджетним туристичним напрямком, але зараз Ісландія дешевше, ніж вона була протягом останніх десяти років. Після декількох років бурхливої економічної кризи і девальвації національної валюти, острів-держава став набагато доступнішим для відвідування туристами. Ви зможете відкрити для себе цей приголомшливий Північноатлантичний острів, на якому вулкани, гейзери, льодовики і гарячі джерела створюють один з найбільш захоплюючих пейзажів планети. Ті туристи, які дуже обмежені бюджетом, можуть проживати в кемпінгу і відчути дику природу Ісландії на собі.

Албанська Рів'єра

Відпочити на пляжах Середземного моря можна в багатьох країнах Європи, але в деяких країнах цей відпочинок можна влаштувати за дуже привабливою ціною. Пляжі Албанії вважаються одними з найкрасивіших на узбережжі Південної Європи і ваблять туристів новими готелями, дорогами і, звичайно ж, кристально чистою водою. Крім пляжів, в Албанії знайдете гори, стародавні печерні міста і невелику, веселу і недорогу столицю - Тирану.

Берлін

Дивно, але Берлін, столиця однієї з найбільш економічно сильних європейських держав, також є одним з найдешевших міст. Яке дивовижне місто: тут ви знайдете нагадування про Холодну війну та Другу світову війну, відвідаєте виставки сучасного мистецтва, спробуєте традиційну німецьку кухню, а потім поринете в яскраве, нетрадиційне і веселе нічне життя Берліна. Ще один плюс: ціни на проживання дуже демократичні, порівняно з вартістю ночівлі в інших великих європейських столицях, таких як Лондон, Париж чи Рим.

Фарерські острови

Де? Мало хто може згадати, що ці острови розташовуються приблизно на півдорозі між Шотландією та Ісландією і є автономним регіоном Королівства Данії. Архіпелаг Фарерських островів складається з 18 вулканічних островів, 17 з яких населені. Тут дивовижна природа і незвичайні пейзажі. Данський уряд налагодив транспортне сполучення між островами за допомогою вертольотів і човнів, які курсують як автобуси. Ви отримаєте якісне проживання та транспорт за дуже доступними цінами. Останнім часом стають популярними комфортабельні гуртожитки і будинки гостинності, які приємно здивують вас ціною.

Словенія

Крихітна Словенія розташована між популярними серед туристів європейськими країнами Італією, Австрією та Хорватією, але дешевше кожної країни в три рази. Чим приваблива маленька Словенія? Активними видами спорту, такими як лижі, рафтінг, каньонінг і піший туризм. Крихітні ціни столиці Любляни трохи піднялися з моменту прийняття євро, але все ще далекі від західноєвропейських цін на проживання, харчування та транспорт.

теги: бюджетний відпочинок ідеї подорожей ТОП-добірка

Свіжі пости у блозі

Кращі пляжі в Хорватії для сімейного відпочинку
Що таке туристичний консьєрж?
5 онлайн-ресурсів для швидкого перетину кордону на авто
Як дістатися поїздом з Європи до України?
Як дістатися поїздом з України в Європу?
Португалія — країна, з берега якої ви обов’язково скажете «привіт» Америці
Амстердам — кольоровий калейдоскоп мрій
Захоплююча подорож Лазуровим узбережжям: магія Ніцци і розкіш Монте-Карло
Вікенд у Брюсселі: що подивитися і що спробувати в Бельгії
Угорська столиця — коктейль із нотою токайського вина і аристократизму. Відкриємо Будапешт разом?

Замовте подорож у нас.
Ми організуємо її швидко і недорого!

Замовити подорож
WhatsUp
Telegram
Viber