укр рус
Новий сервіс пошуку котеджів — Villas.com

З Booking.com, що давно і міцно завоював довіру клієнтів по всьому світу, можливо, ви вже знайомі. А з недавніх пір на небосхилі онлайн-сервісів по бронюванню готелів та апартаментів з'явилася зірка під назвою Villas.com - як кажуть, від творців сервісу інтернет-бронювання готелів Booking.com.

Відмінність Villas.com в тому, що цей сайт створений спеціально для пошуку квартир і котеджів. Вже зараз ви можете знайти більше 150 000 варіантів оренди у 24 000 найрізноманітніших куточках світу.

Villas.com

Інтерфейс і механіка користування цим ресурсом дуже нагадують материнський сайт. І це не дивно, адже Villas.com є частиною Booking.com. Також походження нового сайту автоматично підвищує кредит довіри клієнтів до нього.

На Villas.com зручно продуманий пошук пропозицій за допомогою декількох фільтрів і можливості включити або виключити ті чи інші критерії відбору. Зокрема, є такі критерії, як кількість спалень, ціна, харчування, тип житла (квартири, вілли та ін.), зручності зовні/всередині, можливість поселення з тваринами, вимоги до парковки, відстань до пляжу, оцінка за відгуками і тема (мета подорожі: відпочинок на пляжі, романтичний уїк-енд, шопінг і т. д.). Також є можливість подивитися мапу, розташування регіону прямо на тій сторінці пошуку, на якій ви знаходитеся в даний момент.

Можна шукати підходяще житло по районах, просто натиснувши на кнопку «Район». На сторінці з'явиться кілька районів одного регіону, наприклад: Вольтерра і Сан-Джиміньяно (3 варіанти оренди для відпустки), Флоренція і околиці (4 варіанти оренди для відпустки) у регіоні Італії-Тоскана.

До речі, короткий, але інформативний опис регіонів, у яких розміщені апартаменти, дозволяє швидко зорієнтуватися, підійде вам той або інший район.

Таким чином, ви можете оперативно і без проблем відсіяти всі ті варіанти проживання, які знаходяться за межами району, який ви збираєтеся відвідати. Це дійсно зручно, адже вам не потрібно буде переглядати весь список котеджів або апартаментів, який доступний у всьому регіоні.

А серед списку районів є також можливість відсортувати місцевості за допомогою фільтрів за інтересами: пам'ятки, дегустація вин, природа, культура, музеї.

Іншими словами, вибирати віллу, будинок для відпустки, квартиру або шале (невеликий сільський будиночок в швейцарському стилі), які будуть вам максимально по душі, на Villas.com - одне задоволення.

В меню сайту передбачена функція повернення до недавно переглянутих варіантів. І нею легко скористатися.

Що важливо, сервіс Villas.com володіє важливими властивостями бренду Booking.com. Зокрема, надійністю: 6 500 осіб зі служби підтримки в 115 офісах по всьому світу зможуть надати вам допомогу з будь-яких питань бронювання, що вас цікавлять.

Подібні сервіси значно спрощують пошуки оренди житла на час подорожі, але, тим не менш, не завжди знаходиться час на ретельний перегляд пропозицій на таких сайтах, як Villas.com. Зате є можливість делегувати цю задачу спеціалізованій компанії по створенню самостійних подорожей, наприклад,:). З TravelYourWay ви можете в будь-який час доби відправити свою заявку на планування подорожі (складання детального маршруту та таймінгу поїздки, пошук квитків, оренди житла, автомобіля) і звільнити себе від тривалого процесу організації поїздки.

теги: проживання корисні посилання

Свіжі пости у блозі

Кращі пляжі в Хорватії для сімейного відпочинку
Що таке туристичний консьєрж?
5 онлайн-ресурсів для швидкого перетину кордону на авто
Як дістатися поїздом з Європи до України?
Як дістатися поїздом з України в Європу?
Португалія — країна, з берега якої ви обов’язково скажете «привіт» Америці
Амстердам — кольоровий калейдоскоп мрій
Захоплююча подорож Лазуровим узбережжям: магія Ніцци і розкіш Монте-Карло
Вікенд у Брюсселі: що подивитися і що спробувати в Бельгії
Угорська столиця — коктейль із нотою токайського вина і аристократизму. Відкриємо Будапешт разом?

Замовте подорож у нас.
Ми організуємо її швидко і недорого!

Замовити подорож
WhatsUp
Telegram
Viber