укр рус
Ідеї подорожей у Францію на EURO 2016 від 313 євро

Цього літа відбудеться найбільш грандіозний футбольний захід Європи — Чемпіонат Євро 2016. Він пройде з 10 червня по 10 липня у Франції.

Якщо ви хотіли б:

  • подивитися найцікавіші матчі з трибун французьких стадіонів, в оточенні таких же фанатів з різних країн,
  • крім матчів, побачити популярні пам'ятки і різні міста Франції,
  • поєднати відпочинок в Європі зі спортивним хобі, відпусткою та подорожами,

тоді ця стаття точно для вас! :) У ній ми розповімо, як поїхати на Чемпіонат Європи з футболу 2016 у Франції цікаво, з комфортом і, головне, недорого! Адже поїздка на Євро 2016, поєднана з відвідуванням футбольних матчів — це не тільки гарна можливість підтримати нашу збірну, але і побачити приймаючу країну.

Ми можемо організувати для вас незабутню подорож у Францію на EURO 2016, поєднавши її з датами проведення футбольних матчів. Тур на Євро 2016 крім ігор, передбачає відвідування різних міст, екскурсії на цікаві пам'ятки і, звичайно ж, відпочинок.

Не забувайте, що під час проведення чемпіонату у Францію приїде дуже багато вболівальників. Дуже важливо заздалегідь забронювати місця за ще досить вигідними цінам і придбати недорогі квитки. Звертайтеся за плануванням вже зараз!

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу українська збірна зіграє три матчі:

  • 12 червня, Лілль: Німеччина – Україна;
  • 16 червня, Ліон: Україна – Північна Ірландія;
  • 21 червня, Марсель: Україна – Польща.

Поїздку на ці дати можна і потрібно починати планувати вже зараз, так як знайти бюджетний готель чи хостел пізніше буде дуже складно!

Спеціальні маршрути

Спеціально для любителів футболу ми підготували 4 нових маршрути по Франції, які включають відвідування Марселя, Ліона і Лілля. Ці варіанти чудово підійдуть як для сімейної подорожі (якщо дружина і діти не люблять футбол, їм буде чим зайнятися і на що подивитися), так і для відпочинку з друзями.

  1. Ліон-Марсель, поїздка на 8 днів, 472 євро.
    Хороший варіант, щоб поїхати на Євро 2016 з дітьми — мінімум переїздів, два чудових міста і можливість відвідати два футбольні матчі.
  2. Ніцца-Марсель-Монпельє, поїздка на 7 днів, 408 євро.
    Захоплююча подорож по узбережжю Франції. Такий відпочинок подарує можливість насолодитись футбольними матчами, відпочинком на пляжі, теплим морем і залишить на згадку чудові фотографії і приємні спогади.
  3. Париж-Лілль-Брюссель, поїздка на 6 днів, 313 євро.
    Хороший варіант для тих, хто хоче побачити кілька країн. Крім Франції, ви відвідаєте Бельгію та її столицю – Брюссель. Чудовий бюджетний варіант.
  4. Марсель-Ліон-Діжон-Лілль-Париж, поїздка на 10 днів з орендою авто, 511 євро.
    5 міст, 10 днів, сотні кілометрів і тисячі спогадів — ось що ви отримаєте, відправившись у подорож. Підійде для компанії друзів із 4 осіб або двох пар. Варіант маршруту передбачає оренду авто.

Цікаві місця

Також спеціально для вболівальників ми підібрали цікаві пам'ятки трьох футбольних міст і столиці Франції — Парижа. Отже,

Париж

Пам'яток в Парижі дуже багато! Раніше ми вже писали про ТОП-10 місць цього міста в статті «ТОП-100: що подивитися і спробувати у Франції» (радимо ознайомитися з нею, якщо ще не бачили). Нині ж хочемо розповісти саме про спортивні цікавинки столиці.

Музей спорту

Відвідавши музей, ви дізнаєтеся все про історію французького спорту, зможете побачити різні кубки та медалі видатних спортсменів. Екскурсії дуже пізнавальні і цікаві. Любителям футболу буде цікавий окремий зал, присвячений збірній Франції з футболу.

Музей спорту знаходиться на 24 Rue du Commandant Guilbaud,75116.

Офіційний сайт — http://www.museedusport.fr/.

Пам'ятник футбольному м'ячу

Пам'ятник «Помста Зідана»

Присвячений інциденту між капітаном збірної Франції Зінедіном Зіданом і Марко Матерацці, який стався на Чемпіонаті Світу в 2006 р.

Скульптор: Адель Абдессемед.

Пам'ятник знаходиться за адресою Place Georges-Pompidou,75004.

Лілль

Палац витончених мистецтв

Дуже гарний музей, який цікавий як зовні (в плані архітектури), так і усередині (велика колекція картин відомих художників XV-XX століть).

Церква святого Маврикія

Будівництво храму почалося XIV століття і тривало більше 500 років. Має величезне культурне і історичне значення, користується великою популярністю у туристів.

Паризькі ворота

Відомі тим, що саме через них Людовик XIV увійшов в Лілль у серпні 1667, щоб отримати від магістрату ключі від міста. Через рік місто приєднали до Франції.

Ліон

В Ліоні є багато пам'яток давніх римських часів, у тому числі Античний театр і один з найбільших театрів Франції «Одеон». Вони знаходяться на пагорбі Фурвьєр поблизу галло-римського музею і собору Нотр-Дам де Фурвьер. Інші релігійні споруди, такі як собор Сен-Жан і романська базиліка Святого Мартена в Ене знаходяться неподалік. На площі Терро (квадрат) розташований чудовий фонтан Бартольді, а також великі і відомі ресторани Ліона.

Серед сучасних і дуже цікавих музеїв — Міжнародний музей ляльок і Музей Пейзажу, Мініатюр та Кіно.

Марсель

Базиліка Нотр-Дам-де-ла-Гард

Незвичайна строката архітектура і панорамний вид на все місто і Середземне море. Також видно замок Іф.

Замок Іф

Відома в'язниця, описана О. Дюма у творі «Граф Монте-Крісто». Замок розташований на острові недалеко від Марселя.

Собор Сент-Марі-Мажор

Кафедральний католицький собор, один з найбільших в Європі.

Захоплюючі заходи

У період проведення Євро-2016 у Франції проходить багато різних фестивалів та подій. Крім головного заходу — Чемпіонату Європи з футболу, радимо також звернути увагу на:

Ну як, цікаво? Впевнені, що так. Тому не роздумуйте довго і починайте планування. Поїздка на Чемпіонат Європи 2016 — найкраща можливість провести літо для любителів футболу :)

Ну а ми можемо допомогти все це організувати. І не по готовому туру або маршруту, а саме так, як потрібно і цікаво вам. Індивідуально спланована поїздка у Францію на євро 2016 — це комфортна, продумана спеціально для вас подорож, яка запам'ятається надовго. Нагадаємо, що ми можемо підібрати недорогі квитки, забронювати апартаменти або номер в хостелі/готелі, допомогти оформити візу, знайти квитки на матчі та інше. Звертайтеся! З нами подорожувати легко!

теги: бюджетний відпочинок пам'ятки розваги ідеї подорожей Франція

Свіжі пости у блозі

Кращі пляжі в Хорватії для сімейного відпочинку
Що таке туристичний консьєрж?
5 онлайн-ресурсів для швидкого перетину кордону на авто
Як дістатися поїздом з Європи до України?
Як дістатися поїздом з України в Європу?
Португалія — країна, з берега якої ви обов’язково скажете «привіт» Америці
Амстердам — кольоровий калейдоскоп мрій
Захоплююча подорож Лазуровим узбережжям: магія Ніцци і розкіш Монте-Карло
Вікенд у Брюсселі: що подивитися і що спробувати в Бельгії
Угорська столиця — коктейль із нотою токайського вина і аристократизму. Відкриємо Будапешт разом?

Замовте подорож у нас.
Ми організуємо її швидко і недорого!

Замовити подорож
WhatsUp
Telegram
Viber